Wil jij ook wel een keer voordelig reizen met de trein? Af en toe lijkt het wel alsof prijzen alleen maar kunnen stijgen.
Niks is minder waar, want eigelijk zijn er het hele jaar door goedkope treinkaartjes verkrijgbaar. Hierbij moet je denken aan een actieticket voor een retourreis of enkele reis.


Zo reis je voordelig met de trein op een route naar keuze en kan je een leuk dagje weg plannen. Hoewel de kaartjes een uiterste reisdatum hebben is er eigenlijk altijd wel een actie verkrijgbaar.
Een overzicht van de kaartjes vind je op Goedkoop-treinkaartje.nl. Deze website verzamelt alle lopende aanbiedingen en geeft tevens gratis reisdadvies. Heb je een vraag? Schroom dan niet om contact met ze op te nemen!

Treinkaartje kopen en vertrekken!

Een treinkaartje kopen? Dit is binnen enkele minuten geregeld. Betalen kan eenvoudig met bekende betaalmiddelen als IDeal, Visa of Mastercard. Afhankelijk van het aantal gekochte tickets ontvang je vervolgens couponcode(s).
Deze zijn tot 90 dagen voor vertrek te verzilveren, waarna je een NS e-ticket ontvangt. Op het e-ticket staat een unieke vierkante QR-code.
Met deze QR-code kan je in- en uitchecken bij OV Poortjes. De code wordt ook gebruikt door NS-personeel om de geldigheid van het e-ticket te verifiëren. Vergeet daarom niet in- en uit te checken met jouw actiekaartjes, want dit is net als bij normale treinkaartjes verplicht.

Diverse aanbiedingen

Eigenlijk zijn er het hele jaar diverse aanbiedingen verkrijgbaar. Hierbij moet je denken aan NS dagkaarten, dagretours en enkele reis tickets. Vanzelfsprekend kan je met de dagkaart een hele dag onbeperkt reizen en is de dagretour nuttig voor een retour reis op een vast traject. De enkele reis is eigenlijk handig voor elke situatie.

Zo kan je er twee op één dag gebruiken, maar kan je ook gerust een weekendje weg. De goedkope treinkaartjes enkele reis zijn altijd handig om op voorraad te hebben, zodat een spontaan idee niet duur hoeft te zijn.