Trein acties in maart 2020

Ook in maart 2020 zijn er weer trein acties verkrijgbaar. Handig om een dagje uit te gaan. Ga bijvoorbeeld eens winkelen, wandelen of op bezoek bij vrienden/familie. Met de trein acties van maart 2020 is alles mogelijk!

Trein acties: NS Dagretour en Enkele Reis

Eigenlijk zijn er elke dag wel reisproducten met korting verkrijgbaar. Zo heb je al een dagretour voor 19 euro of een enkele reis voor 11,50 euro. Beide zijn te gebruiken voor een route in Nederland naar keuze. Goed om te weten is dat je de kortingskaartjes in treinen van alle vervoerders kan gebruiken. Zo kan je de goedkope treinkaartjes in treinen van Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia gebruiken.

Aanbieders van trein acties

Hoewel je in de eerste instantie zou denken dat treinkaartjes alleen door vervoerders worden verkocht, zijn er toch andere mogelijkheden. Het is namelijk mogelijk om bij verschillende aanbieders een trein actie te bestellen. Dit kan eenvoudig online, zonder bijkomende boekingskosten. Vervolgens ontvang je een unieke code die je kan verzilveren voor een gewenste reisdag.

Alles wordt pas definitief na verzilvering. Je ontvang dan per e-mail een e-ticket, waarmee je kan in- en uitchecken op treinstations. Ook de conducteur gebruikt het e-ticket ter controle.

Overzicht van alle aanbiedingen? Kijk op Goedkoop-treinkaartje.nl