De NS Treinpakkers werden voorheen de NS Spoordeelweken genoemd en worden ongeveer 5 keer per jaar georganiseerd. Zo kunt voorafgaand aan de lente, zomer, herfst en winter profiteren van ongeveer 15 uitjes met korting. Evenementen, festivals, dagjes uit en hotelovernachtingen kunt u bestellen met korting, met de trein als vervoersmiddel.

Alles over NS Treinpakkers

Wanneer NS Treinpakkers

Het is nog onduidelijk wanneer de NS Treinpakkers weer zullen worden aangeboden. Vaak komen deze in combinatie met het aanbiedingenblad SPOOR die naar abonnementhouders van NS wordt toegestuurd. Voor reisproducten als de NS Meereiskaart worden naast abonnementhouders ook bepaalde postcodegebieden geselecteerd om het treinverkeer en dagjes uit met de trein in die gebieden te stimuleren.

Wat zijn de NS Treinpakkers

De NS Treinpakkers is de verzamelnaam voor de campagne die jaarlijks 2-4 keer worden georganiseerd, waarbij 15 tot 20 uitjes met korting worden vergeven. Gratis 1e klas upgrades, de NS Meereisretour en dagjes uit zijn hier voorbeelden van.

NS Treinpakkers in 2019

Ook dit jaar worden de Treinpakkers weer georganiseerd. Zo kunt u vijf keer per jaar genieten van leuke kortingsacties met o.a. de Meereisretour, goedkope dagretours en andere treinkaart aanbiedingen.

  • maart
  • mei
  • juli
  • september
  • november

Geldigheid Treinpakkers

NS Treinpakkers zijn vaak te gebruiken vanaf 09:00 uur en in het weekend de hele dag. De aanbiedingen zijn vaak niet alleen geldig in treinen van NS, maar ook in die van Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.