België is de ideale bestemming voor reizigers die houden van cultuur, historische architectuur en culinaire hoogstandjes. Ondanks de compacte omvang biedt het land een grote verscheidenheid aan steden die stuk voor stuk hun eigen charme hebben. Met uitstekend georganiseerde treinverbindingen kun je snel en gemakkelijk van de ene naar de andere stad reizen, wat je citytrip niet alleen ontspannend maar ook milieuvriendelijk maakt. Ontdek zes van de mooiste bestemmingen in België: Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Luik en Mechelen, en geniet van alles wat dit land te bieden heeft.

Treinreizen naar België: makkelijk, snel en voordelig

Een treinreis naar België is een van de meest comfortabele en betaalbare manieren om het land te verkennen. Voor prijzen vanaf €20 reis je al naar Antwerpen en voor een paar euro meer bereik je andere bestemmingen zoals Brussel, Brugge of Gent. De dagelijkse treindiensten, waaronder de IC Direct, IC Brussel en de Eurostar, zorgen voor snelle en regelmatige verbindingen tussen Nederland en België.

Binnen enkele uren arriveer je midden in het stadscentrum van je gekozen bestemming. Wij raden aan om een hotel in de buurt van het treinstation te zoeken, zodat je op loopafstand kunt inchecken en de citytrip direct kan beginnen.

EarlyBird België: vroegboekkorting tot 3 dagen voor vertrek!

Ons buurland kent mooie citytrip bestemmingen. Denk aan leuke steden als Antwerpen, Brugge, Gent, Brussel, Luik en Mechelen.

Met EarlyBird of Vroegboekkorting op tickets naar België wordt een citytrip wel heel aantrekkelijk, dus waar wacht je nog op? Bekijk hieronder de prijzen die tot 3 dagen voor vertrek verkrijgbaar zijn.

TrajectReistijdEarly Bird
week ma-do
Early Bird
weekend vr-zo
Amsterdam CS – Antwerpen1.51 uur€ 20€ 26
Amsterdam CS – Brussel2.41 uur€ 25€ 33
Amsterdam CS – Brugge3.40 uur€ 29€ 39
Amsterdam CS – Gent3.11 uur€ 29€ 39
Amsterdam CS – Mechelen2.13 uur€ 25€ 33